Huurders loods C-Bèta Work ‘in the spotlight’

Het aantal unitshuurders in de loods van C-Bèta groeit gestaag. Palènpa, Growfield, Efco Solutions, The Curiosophy Collective, Studio MX, SADC, Green Solar Point en Woody Building Concepts zijn er dagelijks te vinden. Samen met de huurders in het voorhuis Power United, C-creators en Holland Circular Hotspot vormen zij een veelzijdige circulaire community. Ieder in zijn eigen vakgebied.

Narrowcasting voor versteviging netwerk

Mede om deze community te ondersteunen, is onlangs in de loods van C-Bèta door Merit Media narrowcasting geïnstalleerd. Op het beeldscherm in de gemeenschappelijke ruimte wordt niet alleen het laatste nieuws, OV-vertrektijden en het weer getoond, maar ‘in the spotlight’ ook een wisselende, actuele presentatie van de huurders en partners van C-Bèta Work getoond. Op deze manier wordt de community onderling versterkt. Huurders kunnen andere huurders en bezoekers van de loods laten weten met welke (circulaire) projecten zij bezig zijn, en eventueel een oproep voor samenwerking doen.

Live BBQ

De huurders komen elkaar regelmatig in de gemeenschappelijke ruimte tegen, maar tijdens de huurders-BBQ op 2 september, nu de coronamaatregelen het weer toelieten, kon nader met elkaar kennis worden gemaakt. Op informele wijze werd met elkaar van gedachten gewisseld, projecten besproken en samenwerking gezocht. En met resultaat! Maar daarover later meer.