Holland Circular Hotspot

Holland Circular Hotspot (HCH) is een not for profit samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden en realiseert coalitions of the willing die toegang geven tot circulaire economie (CE) markten wereldwijd.

HCH creëert en versterkt CE-export en investeringskansen voor het Nederlandse bedrijfsleven, vergroot de Nederlandse internationale zichtbaarheid op het gebied van CE, fungeert als loket voor buitenlandse partijen met interesse in Nederlandse kennis en expertise en maakt instrumentarium zoals financiering en subsidies toegankelijker. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ijzersterk kernteam en netwerk van ‘special envoys’.

HCH realiseert internationale projecten en -partnerschappen voor implementatie van CE voor bedrijven en kennisinstellingen. Internationale partijen verwijst HCH naar de beste Nederlandse circulaire voorbeelden, gereedschappen en inzichten. Leading multinationals, vooraanstaande kennisinstellingen en circulaire frontrunners helpt HCH aan podia op missies en events zoals de COP, WCEF of de Dubai Expo.

Met een uniek netwerk van bedrijven, een strategisch netwerk van internationale circulaire hotspots, en kennis van het CE-landschap in Nederland en inzichten in marktkansen in het buitenland, weet HCH op effectieve wijze met verbinden en ondersteunen CE kansen te realiseren.

Contactgegevens

Freek van Eijk
Info@hollandcircularhotspot.nl
www.hollandcircularhotspot.nl