C-Bèta Work

Ben jij een innovatieve ondernemer en op zoek naar een unieke werkplek in de Randstad? Een startup of scale-up die zich bezighoudt met de circulaire ontwikkeling van gebouw en gebied? Bijvoorbeeld met bouwmaterialen, energie en mobiliteit? C-Bèta Work biedt meerdere typen circulaire werkruimtes, allemaal zo ingericht om je creativiteit maximaal te stimuleren.

Je werkt niet alleen in een unieke werkomgeving, maar bent tegelijkertijd van alle gemakken voorzien. Zo zijn er twee vergaderruimtes beschikbaar, uitgerust met alle benodigde technische apparatuur voor videoconferences. Natuurlijk is het meubilair niet alleen comfortabel en ergonomisch maar ook circulair gemaakt van restmateriaal. De ‘ontmoetingstafel’ in de gezamenlijke ruimte is een praatstuk an sich, gemaakt van plastic dat uit de Amsterdamse grachten is gevist. De gratis koffie en thee staan op een centrale plek in de gemeenschappelijke ruimte. Zo leg je makkelijker contact met de andere ondernemers. Belangrijk voor de kruisbestuiving. Je hebt dus wel je eigen unit of werkplek, maar door de open structuur ontstaat er een inspirerende community met gelijkgestemden. Samen komen jullie misschien wel weer tot nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingen.

C-Bèta is gelegen in Hoofddorp, op Schiphol Trade Park: het meest duurzame en innovatieve business park van Europa. Op 5 minuten van Schiphol, en directe bereikbaarheid vanaf de A4. Station Hoofddorp ligt op 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen.

Units

We bieden huurunits van 15 tot 32 m2. Daarnaast is er een bedrijfsruimte van 170 m2 te huur.

Flexwerkplekken

Geen behoefte aan een eigen huurunit, maar wel aan een werkplek met gelijkgestemden? Dan is een van de meerdere flexwerkplekken misschien iets voor jou.

Huurders

Onze huurders zijn in verschillende branches actief, maar hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze zich inzetten voor een circulaire wereld. De ondernemers in deze community weten elkaar te vinden voor kennisdeling en/of samenwerkingen.