Afscheid Senneqee en Seppe stelt zich voor

Sinds een aantal maanden worden we bij C-Bèta geholpen door stagiaires. Dat is superfijn, want er is altijd genoeg te doen bij ons. Senneqee is er vanaf april geweest en blijft nog een weekje. Ze vertelt graag wat ze allemaal bij ons gedaan heeft. En inmiddels is Seppe Govers begonnen. Seppe stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Senneqee Kassels. Ik volg de opleiding Business events and Hospitality aan de ROC. Hiervoor deed ik de opleiding facilitair medewerker. Ik heb stage gelopen vanaf eind april en volgende week rond ik mijn stage af. Bij C-Bèta heb ik geholpen bij de evenementen, zoals de vergaderingen, afscheidsfeestjes, bijeenkomsten en de online en hybride events. Er is sinds kort een Koffie HOEK en daar heb ik koffie leren maken als een echte barista!

Maar er was ook altijd genoeg op te ruimen en schoon te maken. Als er een evenement was de ging ik de ruimte van te voren klaarzetten en na afloop gingen we alles weer opruimen en terugzetten. En ik nam de telefoon aan. Ook had ik werkzaamheden op de laptop, zoals het klantensysteem bijwerken. Ik heb weer een paar dingen erbij geleerd en vond het gezellig samen met Richard, Marleen en Thijs en de mensen die ik ontmoet heb in deze periode.

Hallo! Ik ben Seppe, ik ben 17 jaar oud en ik ben de nieuwe stagiair  van C-Beta. Ik heb voor C-Bèta gekozen omdat het mij een leuke nieuwe uitdaging leek. Nog nooit eerder heb ik bij een circulair bedrijf gewerkt en ik ben benieuwd wat ik er allemaal van kan leren. 

Ik ben zelf een enthousiaste jongen die altijd in is voor avontuur. Door de weeks ben ik veel met mijn stage en met mijn werk bezig, in het weekend ben ik lekker met mijn vrienden in de stad. Ik kom uit Leiden dus daar zit ik in mijn weekenden. Ik werk als COVID tester en ik geef freerunles. Freerunnen is ook al heel lang een hobby van mij. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken, dat vind ik wel super leuk. Verder ben ik bezig met een opleiding Medewerker marketing en communicatie. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ik wil na deze opleiding een HBO accountmanager gaan doen. Zoals ik al zei hou ik voor de rest gewoon van veel met vrienden afspreken en gezellige dingen doen. Ik zou mijzelf omschrijven als een creatieve, sociale, impulsieve en leergierige jongen. Ik heb super veel zin in mijn tijd bij C-Bèta en jullie gaan nog wel meer van mij horen!