PowerUnited

PowerUnited heeft het antwoord op elk energievraagstuk. Essentieel in de energietransitie, waarbij we steeds meer elektrisch rijden, verwarmen en koken. PowerUnited integreert smart energy boxes met energiebronnen (wind, zonnedaken, zonneweides en elektrisch rijden) en energieafnemers. De smart energy boxes zijn batterijen van 20 kW tot meerdere MW storage capaciteit. De energiebron kan ook het traditionele grid zijn, of zonne- of windenergie. Of een combinatie.

PowerUnited verlegt het smart grid van één gebouw naar een verzameling van gebouwen, bijvoorbeeld kantoren op een bedrijventerrein of particuliere huizen in een wijk, die samen zelfvoorzienend zijn in hun energiebehoefte. Ze combineren slimme laadtechnieken met de nieuwste innovaties op het gebied van snelladen. Het resultaat is een oneindige beschikbaarheid van energie, onafhankelijk van wisselingen in vraag en aanbod. Snel waar het moet en zuinig waar het kan.

PowerUnited adviseert, ontwerpt én levert. En biedt daarbij samen met partners totaaloplossingen voor de logistieke markt, commercieel vastgoed, laadpleinen en tankstations.

PowerUnited werkt samen met Nexton, aannemer van vraagstukken op het gebied van smart building, energietransitie, duurzaamheid, circulariteit en as a service modellen. Nexton bestaat uit verschillende typen bedrijven en biedt daarmee een totaalpakket aan regie, advies, product en uitvoering voor toekomstbestendige oplossingen.

Contactgegevens

Erik-Jan van der Linden
06 –  53 38 93 96
erik@powerunited.nl
www.powerunited.nl