Palènpa

Alle kinderen moeten hutten kunnen bouwen. In de eerste plaats omdat het ontzettend leuk is, maar vooral ook omdat het ze uitdaagt op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

Palènpa biedt een uniek concept voor huttenbouw dat in 2014 is ontstaan. Sinds begin 2020 is het bedrijf opgeschaald, het product verder ontwikkeld en een productielijn opgezet. De hutten van Palènpa worden aangeboden aan organisaties die activiteiten voor kinderen ontwikkelen zoals campings, recreatieparken, outdoorbedrijven, scholen en kinderopvang.
Daarnaast is in 2020 ook Palènpa Park gestart. Daar kun je hutten bouwen als uitstapje, verjaardagsfeestje of schoolreisje.

Zonder te zagen en te timmeren en met je handen als enige gereedschap bouwen kinderen met Palènpa prachtige hutten en torens. De bouwpakketten bestaan uit palen en panelen die je met bouten en moeren aan elkaar verbindt. Ertussen leg je bruggen. Ook zijn er ladders.
De hutten zijn groot en sterk. Je kunt er in klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen. Na het spelen haal je de hutten makkelijk uit elkaar zodat ze de volgende keer opnieuw kunnen worden gebouwd.

De bouwpakketten zijn herbruikbaar en gaan jarenlang mee. Het gebruikte hout heeft een FSC of PEFC keurmerk wat duurzame bosbouw garandeert. De productie vindt plaats bij timmerwerkplaatsen van het Leger des Heils waarmee we werkervaring aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bieden.

Contactgegevens

Bas van Haastrecht
06 – 51 85 10 58
bas@palenpa.nl
www.palenpa.nl