Nieuwe serie: 1,5 meter stories bij C-Bèta

We zijn een nieuwe serie gestart, namelijk 1,5 stories. Om jullie te laten weten wat voor soort bijeenkomsten er bij ons plaatsvinden in de huidige 1,5 meter samenleving. Wat heeft deze bijeenkomst de bezoekers gebracht, is er iets moois ontstaan en wat maakte het speciaal om het bij C-Bèta te doen? In deze eerste editie bijt Kirkman Company het spits af. Een klein interview met Sjoerd van Kempen van Kirkman Company.

Waarom kom je juist naar C-Bèta?

Vanwege eerdere goede ervaringen, de ruimte en de mogelijkheden die de locatie biedt om op 1.5m een event te organiseren, en natuurlijk om het duurzame/circulaire verhaal te verspreiden!

Met wie/ met welke partijen is de meeting?

Met een groep van +-20 klanten waaronder overheidspartijen, private partijen en kennisinstellingen.

Wat is het doel van de meeting?

Om met elkaar het gesprek weer eens te voeren, zonder digitale hulpmiddelen, over publiek-private ecosystemen en de impact die we daarmee kunnen hebben op zogeheten ”wicked problems” (zie ook deze whitepaper over het bouwen van ecosystemen)

Wat is er tijdens de meeting ontstaan?

Verbondenheid tussen partijen; connecties zijn gelegd en hopelijk is men ook geïnspireerd en geënthousiasmeerd om aan de slag te gaan met hun eigen uitdagingen.

Klik hieronder voor de nieuwe 1,5 meter story van Route Circulair.