1,5 meter stories bij C-Bèta: Route Circulair

We zijn een nieuwe serie gestart, namelijk 1,5 stories. Om jullie te laten weten wat voor soort bijeenkomsten er bij ons plaatsvinden in de huidige 1,5 meter samenleving. Wat heeft deze bijeenkomst de bezoekers gebracht, is er iets moois ontstaan en wat maakte het speciaal om het bij C-Bèta te doen? In deze tweede editie Route Circulair. Een klein interview met Eline de Leeuw.

Waarom kom je juist naar C-Bèta?

Na een eerste online kennismaking tussen Route Circulair en Tanja, Sustainability Manager bij een internationaal familiebedrijf, wilden wij graag met elkaar verder praten. Na weken van thuis werken leek het ons leuk om op gepaste afstand ‘live’ af te spreken. C-Beta is hier natuurlijk uitermate voor geschikt omdat er veel ruimte is en je bij goed weer ook buiten kunt vergaderen.

Met wie/ met welke partijen is de meeting?

Van team Route Circulair waren wij met Guido Braam en Eline de Leeuw en wij hebben Tanja, Sustainability Manager bij een internationaal familiebedrijf, uitgenodigd om met ons verder te praten bij C-Beta.

Wat is het doel van de meeting?

Het doel van de meeting was om het familiebedrijf beter te leren kennen en te bespreken welke circulaire kansen er liggen voor het bedrijf. Daarnaast ook om inzicht te geven in de werkwijze van Route Circulair en de mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken.

Wat is er tijdens de meeting ontstaan?

Wij hebben met elkaar verder gepraat over circulariteit onder het genot van een heerlijke lunch buiten aan de picknicktafel. Alle drie zijn we erg enthousiast geworden en hebben we een aantal projecten bedacht waarop wij zouden kunnen samenwerken.