1,5 meter stories bij C-Bèta: C-creators

We zijn een nieuwe serie gestart, namelijk 1,5 stories. Om jullie te laten weten wat voor soort bijeenkomsten er bij ons plaatsvinden in de huidige 1,5 meter samenleving. Wat heeft deze bijeenkomst de bezoekers gebracht, is er iets moois ontstaan en wat maakte het speciaal om het bij C-Bèta te doen? In deze derde editie C-creators. Een klein interview met Mariska Joustra.

Waarom kom je juist naar C-Bèta?

C-Bèta is onze vaste locatie voor eigen evenementen. Het is een vertrouwde plek waar we zeker zijn van goede ondersteuning van het team, dat altijd met detail en zorg meedenkt in de aanpak van onze bijeenkomsten. Daarnaast is de locatie goed gelegen, makkelijk bereikbaar en is de kers op de taart de buitenruimte. De ligging als oude boerderij omzoomd met bomen, een klein hazelnotenbos, bloemen, bijen en vogels maakt het een ontspannende locatie om aanwezig te zijn en is een frisse neus zo gehaald.

Ook nu in coronatijden speelt C-Bèta goed in op de vereiste 1,5 meter afstand en de logistieke uitdaging die dit met zich meebrengt.

Met wie/ met welke partijen is de meeting?

De C-creators Marktinnovatiedag brengt opdrachtgevers en opdrachtnemers van bouwprojecten bij elkaar. Maar ook experts denken mee in de gedeelde vraagstukken. Deze keer deelde Dura Vermeer hun pilot voor de circulaire renovatieschil van woningen en stelde Forteiland Pampus de vraag hoe de transformatie ondergronds aangepakt kan worden en wat daarbij de meest ideale samenwerkingsvorm kan zijn.

Wat is het doel van de meeting?

De Marktinnovatiedag is bedoeld om de vraag van opdrachtgevers te koppelen aan producten en diensten van producenten. Door het vraagstuk te delen en mee te denken in oplossingen maken we de circulaire bouweconomie mogelijk en laten we zien dat circulair bouwen gewoon mogelij kis.

Wat is er tijdens de meeting ontstaan?

Door de vragen en inzichten van deelnemers met elk een eigen achtergrond en discipline, kunnen de opdrachtgevers een extra slag maken op hun vraagstuk. In sommige gevallen onstaan er direct concrete matches.