Kom deze zomer een dagje werken op C-Bèta

Ben je het thuiswerken inmiddels wel beu? Wil je een verandering van omgeving die ook nog eens goed bereikbaar is en waar je gelijktijdig geïnspireerd raakt? Je bent in de maanden juli en augustus welkom om een dagje te komen werken op C-Bèta!

C-Bèta is een circulaire werk-, event-, ontmoetings- en experimenteerruimte. Het hele jaar door inspireren wij zoveel mogelijk bezoekers op het gebied van circulaire economie door middel van onze expositie en events. Op C-Bèta hebben wij als doel de transitie naar de circulaire economie te versnellen. In de maanden juli en augustus is het altijd rustiger in het evenementengedeelte, maar onze doelstelling blijft even belangrijk. En daarom bieden wij nu de mogelijkheid om in deze zomermaanden een dagje te komen werken in de karakteristieke circulair verbouwde hoeve. We hebben beschikking over een grote zaal waar we verschillende hoekjes hebben gecreëerd om te werken. Natuurlijk met in achtneming van de coronamaatregelen. Zo kan je even proeven van de sfeer om op deze locatie te werken.

Er is gratis – heel goede – WiFi en altijd iemand van ons aanwezig om je te voorzien van een kan koffie, thee en/of water. We zijn geopend tussen 9:00 en 17:00, van maandag tot en met vrijdag.

Geef via onderstaande button aan wanneer je wilt komen, dan nemen wij contact met je op.

P.S: Op C-Bèta zijn ook permanente werkplekken beschikbaar om te huren. Mocht je vaker willen komen, dan zijn deze werkplekken wellicht wat voor jou. Interesse? Neem dan contact op met Eelco Kienhuis op 06 30 23 71 91.

De grote kas in de schuur
De kleine kas
De grote zaal