Nieuwe Circular Spotlight: Circulaire 1,5 meter oplossingen

Vandaag is de nieuwe Circular Spotlight live gegaan met dit keer als thema: circulaire oplossingen voor de 1,5 metersamenleving. De Circular Spotlight is bedoeld als tijdelijke kleine expositie van circulaire producten en heeft elk half jaar een ander thema. De spotlight laat het komende half jaar de volgende producten zien:

Lune – desinfectiezuil en ‘Corona’-bak

Hygiëne was altijd al belangrijk in grote delen van het bedrijfsleven. Maar in het nieuwe COVID-tijdperk is het gewoon een must geworden. Diverse hygiënemaatregelen als bekendste voorbeelden 1,5 meter afstand houden en veelvuldig de handen reinigen. U kunt het iedereen in uw eigen pand extra makkelijk maken met de unieke desinfectiezuil, die Lune voor gebruik in het bedrijfsleven heeft ontwikkeld.

Lune heeft een afvalbak ontwikkeld voor Corona-afval bij instellingen en bedrijven. Alle ervaring van Lune met ziekenhuizen zit erin verwerkt. Je raakt de (gesloten) bak niet aan met je handen, maar met een voetpedaal. Er is een soft close voorziening ingebouwd die ervoor zorgt dat de uittreding van lucht uit de bak miniaal is, hierdoor zullen de eventuele Corona deeltjes in de afvalbak blijven. Superveilig dus! Je herkent de Coronabak aan de paarse signaalkleur en het opvallende COVID 19-logo.

Circular Green – duurzame planten

Wil jij samenkomen in een omgeving die aantrekkelijk en gezond is? Jouw productiviteit en die van je klanten verhogen èn bijdragen aan een duurzame, circulaire economie?

Ontdek onze circulaire planten. Wij zorgen dat de planten hun waarde behouden en zelfs in waarde toenemen. Wij gebruiken circulaire producten en hergebruiken planten en alles wat daarbij hoort als potten en substraat. De planten leven lang door de liefdevolle verzorging door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Grote kamerplanten kan je inzetten als groene scheidingswand en voor looproutes om 1.5 meter afstand te houden.

NEWDAYDESIGN – klemsysteem Fusion

Met het klemsysteem FUSION hebben wij een meubellijn ontwikkeld, meubels die kunnen functioneren als ruimte verdelers & presentatiezuilen. De meubels zijn aan te passen qua formaat en functionaliteit. We stellen het meubel met u samen uit onze (duurzame) materialen bibliotheek. De panelen die tot FUSION concept behoren zijn geschilderd op de platen materiaal van Ecor

De panelen in het systeem dat in de Circular Spotlight staat is beschilderd door Dorota Roszowska van Doroart.

i-did – duurzame mondkapjes

Uit solidariteit, maar ook om onze sociale doelen voort te kunnen zetten, heeft i-did haar collectie uitgebreid met herbruikbare mondkapjes en ear savers. Wij geloven in een sociale en circulaire samenleving. Een samenleving waar iedereen een bijdrage levert om de cirkel draaiend te houden en waar niemand wordt buitengesloten. Do it with i-did!

MyECODIVIDER – duurzame spatschermen

Hét alternatief voor kunststof

Duurzame kuchschermen van oersterk honingraatkarton. Personaliseerbaar in elke gewenste stijl of kleur, ter decoratie van de werkplek of als marketing tool.

THE KEY TO UNDERSTANDING THE FUTURE IS ONE WORD: SUSTAINABILITY.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom een kijkje te komen nemen. Deze expositie is er nog tot begin 2021. Dan gaan we weer een nieuwe circular spotlight maken met als thema circulaire inrichting.

Wil je dan ook een plekje op de Spotlight? Neem contact op met Marleen: maria@cbeta.nl.