Themamaand Circular Design

In november starten we met de C-Bèta themamaand Circular Design. Wil jij weten hoe herontwerp van producten en proces, (keten)samenwerking en verdienmodellen bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie? Kom dan naar een van de volgende evenementen bij C-Bèta:

♻️ Circulair bouwen: Traditie of toekomst? 
Een circulair festival o.a. van onze vrienden van C-Creators. Het biedt podium aan dwarse denkers met uiteenlopende presentaties en demonstraties. Zo kijken ze met een nieuwe blik naar oude materialen en bieden ze een vooruitblik naar het nieuwe normaal. 

🌎 Design met oog voor het klimaat
Wat kunnen we leren uit de natuur en hoe kunnen we onze producten en organisaties daarmee herontwerpen zodat ze klimaatpositief worden? Met de experts van de gelijknamige podcast reeks gaan we het gesprek aan over de oplossingen die er nú al zijn en hoe je deze toe kan passen.

☀️ Circulariteit als versneller van de energietransitie
Een drieluik dat ingaat op oplossingen die gebruik maken van passief bouwen, circulaire installaties en circulaire zonnepanelen.

🔀 Innovatie voor CE met het MKB
Samen bouwen we een innovatie ecosysteem voor circulair herontwerp van materiaal, proces, product, verdienmodel en samenwerking.

✅ No Waste Decoration
Een interactieve workshop over het hergebruiken van restmaterialen bij het inrichten van uw interieur. 

Voor meer informatie over alle events, klik hier:

Wil je op de hoogte worden gehouden, klik hier: