30 oktober Leveranciersdag C-Bèta Loodsrenovatie

Na de circulaire renovatie van de voormalige hoeve, is nu de naastgelegen loods van C-Bèta in Hoofddorp aan de beurt! Begin oktober wordt een aannemer geselecteerd die de opdracht krijgt de loods op eenzelfde manier als de hoeve circulair te verbouwen. Graag nodigen wij u uit voor onze ‘leveranciersdag’ op woensdag 30 oktober, in samenwerking met C-Creators. Van 14.00 tot 17.30 uur vertellen DOOR Architecten, de nog te selecteren aannemer en Schiphol Trade Park over de plannen en naar wie en wat zij op zoek zijn.

Wat is C-Bèta?

C-Bèta op Schiphol Trade Park is het resultaat van de metamorfose die de voormalige hoeve ‘De Vogel’ (die uit 1895 stamt) in 2018 in opdracht van SADC heeft ondergaan. Van buiten is er niet veel veranderd, maar van binnen is het pand verbouwd en heringericht met circulair materiaal, infrarood warmtepanelen en circulaire meubels. In het voorhuis zijn overlegruimtes en 24 werkplekken voor huurders gecreëerd. C-Bèta is de circulaire runway van Schiphol Trade Park voor startups en innovators. De voormalige stal wordt verhuurd voor congressen en evenementen.

Leveranciers gezocht voor tweede fase

De verbouwing van de naastgelegen loods (1.000 m2) is de tweede fase in de ontwikkeling. De aannemer zal naar verwachting in januari starten. In de zomer van 2020 is de loods volledig circulair gerenoveerd tot een creatieve inspirerende playscape. Zelfstandige units voor innovatieve ondernemers, binnen een community waar kennisdeling centraal staat.
DOOR Architecten en de aannemer lichten op deze leveranciersdag het concept toe, en vertellen welke materialen ze nodig hebben voor de sloop, ruwbouw, afbouw en inrichting.

Programma

14.00 – 14.30 uur      Inloop
14.30 – 14.40 uur      Welkomstwoord door Isaac Roeterink (SADC) en Wouter van Twillert (C-Creators)
14.40 – 14.55 uur     Update gemeente Haarlemmermeer door Jan Jaap Kol wat zijn de toekomstige bouwprojecten/plannen?
14.55 – 15.10 uur      Introductie project C-Bèta Loodsrenovatiedoor DOOR Architecten
15.10 – 15.25 uur      Introductie project Scouting Brigitta Haarlem* door Jack Deneke
15.25 – 15.40 uur       Introductie project Schiphol Real Estate*door Architectenbureau Claessens Erdmann
15.40 – 16.30 uur     Breakouts, keuzepresentaties verdieping toelichting projecten:
1. C-Bèta Loodsrenovatie door de aannemer en Eelco Kienhuis (SADC)
2. Scouting Brigitta Haarlem
3. Schiphol Real Estate
16.30 – 17.30 uur            Netwerkborrel

* Meer informatie over de projecten Scouting Brigitta Haarlem en Schiphol Real Estate leest u hier.