Drentea scoort opdracht dankzij partnership C-Bèta!

The Student Hotel kiest voor de circulaire werkplekken van Drentea

​​The Student Hotel (TSH) bezocht begin dit jaar C-Beta om ideeën op te doen om het interieur van hun hotels te verduurzamen. Er zijn al 12 Hotels in Europa geopend en binnen 5 jaar willen ze doorgroeien naar 65 hotels. Drentea was uitgenodigd als een van de exposanten om hun meubilair te laten zien. Tijdens de rondleiding door de C-Beta hoeve vielen de Drentea PiQniQ werkplekken al snel op. Men was men op slag verliefd op het verhaal van deze circulair ontworpen werkplekken!

Resultaat van deze rondleiding en gesprekken tussen TSH en Drentea is een 3-jarige circulaire raamovereenkomst voor het leveren van flexplekken, vergadermeubilair en bureaustoelen in deze zogenaamde “Collabs” door heel Europa.Daarnaast gaan we eind dit jaar 200 werkplekken leveren voor het nieuw hoofdkantoor in Amsterdam Noord. In deze overeenkomst is ook een koop- en terugkoopregeling opgenomen, die ervoor zorgt dat de keten gesloten blijft.

The Student Hotel biedt ( buitenlandse) studenten een fijne en creatieve plek waar je langer dan een paar dagen kunt verblijven, met een maximum van een jaar. Ook zijn er in de hotels flexplekken te huren in de zogenaamde ‘Collabs’. Alles binnen The Student Hotel staat in het teken van verbinden,ontmoeten en van elkaar leren .