C-Bèta verwelkomt nieuwe collega’s

Net als de circulaire transitie – waarin wij bij C-Bèta merken dat we in volle vaart meekoersen – is C-Bèta zelf ook in transitie. Er zijn mooie ontwikkelingen met veel initiatieven, samenwerkingen en inspiratie. Zo merken we bijvoorbeeld meer aandacht en interesse voor onze eventlocatie en weten veel mooie clubs de weg naar onze hoeve te vinden. We groeien. Om deze groei, projecten en initiatieven en daarbij horende lange termijn ambitie te realiseren, investeren we in de uitbreiding van ons team. We zijn heel blij met Astrid Oversier en Steef van Lokven. Astrid is onze nieuwe Partnership Manager, verantwoordelijk voor onze exposanten, nieuwe partnerships, sales, acquisitie en lange termijn strategie. Steef is Project en Programmamanager en zij houdt zich bezig met onze eigen nieuwe themabijeenkomsten (meer hierover in deze nieuwsbrief), het managen van onze event-, expositie- en experimentenplek en beheert de community. Met Marleen als senior eventmanager en Richard als locatiemanager hebben we een topteam. 

Steef en Astrid stellen zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Steef van Lokven en sinds 2 september ben ik het circulaire avontuur aangegaan als project- & programmamanager bij C-Bèta. Dit betekent dat ik mij vooral ga bezighouden met het ontwikkelen, programmeren, werven, begeleiden en hosten van evenementen met als doel de circulaire transitie te versnellen. Een transitie die onvermijdelijk is, nog een lange weg kent maar waar ik graag mijn schouders onder zet! Circulaire oplossingen, ambitieuze ondernemers en innovatie ideeën inspireren mij iedere dag, soms tot vermoeidheid van vrienden en familie, die mij ondertussen ‘duurzaamheid-freak’ noemen. Het cadeau doen van uitwasbare wattenschijfjes & -staafjes ging sommige duidelijk nog iets te ver. Stiekem geniet ik juist van deze momenten waar ik andere kan inspireren met datgene wat ze nog niet kennen. Ik geloof erin dat we de circulaire transitie kunnen aanmoedigen en versnellen middels vertrouwen, samenwerking, ondernemerschap en genoeg ruimte voor experiment. Juist deze elementen vind ik terug bij C-Bèta, waar ik hoop in de toekomst mooie ontmoetingen en evenementen neer te zetten. Hopelijk tot binnenkort bij C-Bèta.

Mijn naam is Astrid Oversier, sinds deze maand werkzaam als partnership manager bij C-Bèta. Vanuit deze rol bied ik bestaande en nieuwe partners van C-Beta een podium om hun circulaire producten, diensten en ambities te presenteren en te lanceren. Vanuit mijn professie als business developer en ondernemer ben ik al jaren betrokken bij en gegrepen door bij de circulaire economie. Een economie die wat mij betreft qua grootte binnen 3 jaar verdubbeld mag worden. Denk jij hier ook zo over? Werk je circulair? Heb je prachtige circulaire propositie of oplossing? let’s connect en ik nodig je graag uit voor een kopje koffie hier bij C-Bèta.