Circulaire kerstmarkt bij C-Bèta

C-Bèta, hét clubhuis voor de circulaire economie in Hoofddorp is weer helemaal open. Met coronatoegangsbewijs in combinatie met identiteitscontrole en vaste zitplaats mogen we weer op volle capaciteit bezoekers ontvangen. We zijn tot 18:00 uur geopend.

En om dat te vieren organiseert C-Bèta tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode  een circulaire kerstmarkt. Gezelligheid, glühwein, een biertje van gered brood of een tosti, vega worstenbroodjes, ambachtelijke oliebollen met lokale ingrediënten, een warme choco foodtruck en nog veel meer. Een kerstmarkt zoals iedereen die kent, maar dan met allemaal circulaire en lokale producten. 

Het lijkt nog ver weg, maar boek nu een kerst of nieuwjaarsborrel bij C-Bèta en kom helemaal in de stemming met de circulaire kerstmarkt en maak ook nog eens kans op een kerstpakket met lokale producten, bijvoorbeeld van onze eigen leveranciers, zoals sap van Appel van Opa, zelfgemaakte koekjes en jam van onze cateraar Farm Kitchen, een lokaal biertje en thee en natuurlijk een mooie circulaire gadget.