Ruimtes

Wij ontvangen jou graag in één van onze ruimtes. In totaal kunnen wij 200 mensen herbergen, maar we hebben ook verschillende ruimtes voor kleinere groepen. In de hoeve hebben we twee prachtige kassen staan die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of presentaties.

Hieronder een overzicht van de diverse ruimtes.

Onze ruimtes

De grote kas, ‘cafékas’.

Het kloppende hart van de Hoeve en door de bar en de stamtafel ook wel de café kas genoemd, toaal…

Kleine kas

Eén van de drie subruimtes is de kleine kas, met een totaal van 33 m2. Een tuinbouwkas en dus geheel…

Grote zaal

De grote zaal, de expozaal De grootste ruimte in ons pand! Een industriële uitstraling en tegelijk huiselijk door het rieten…

Gehele locatie

De gehele locatie, onze Hoeve. In de Hoeve kunnen we in totaal 200 gasten verwelkomen. We hebben drie verschillende ruimtes….

De expozaal is geschikt voor grote groepen. Het is een prachtige ruimte die gebruikt kan worden voor presentaties, workshops, feestelijke evenementen, etc.  Ook is het mogelijk met verschillende groepen te werken in deze ruimte.

Daarnaast hebben we nog een bijzondere ruimte: een enorm terrein om de hoeve waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Uiteraard kunnen wij maatwerk leveren. Niets is onmogelijk, dus neem gerust contact op Marleen Smid. Zij vertelt je graag meer. Een algemene mail sturen mag ook, dan hoor jij weer van ons.