Het jaar 2019 in cijfers en weetjes

Zeker goed verlopen. Leuke en professionele locatie. Catering was goed geregeld. Al met al zeer tevreden, dat hoorde ik ook van andere deelnemers.’ – Thijs Gitmans (NBI Investors)

‘Zeer positief. Een leuke inspirerende ruimte, die perfect was voor onze zakelijke bijeenkomst. Akoestiek in de kas heel goed en faciliteiten zoals scherm en flip-overs goed geregeld. Fijne communicatie met C-Bèta.’- Ellen de Lange (Thuiswinkel.org)

‘Positief! Jullie hebben je enorm flexibel opgesteld, alles zag er verzorgd uit, de samenwerking verliep soepel en het was leuke/inspirerende omgeving!’- Matthias Schaapman (BAM)

‘We hebben een topdag gehad bij jullie – super bedankt daarvoor!’- Kim Valk (Azerion)

Kijk! Daar doen we het voor: allemaal fijne reacties van partijen die bij ons hun evenementen hebben georganiseerd. Leuk om te lezen en met de feedback gaan we direct aan de slag. Deze week vinden alweer de laatste events van 2019 plaats om daarna even twee weken op adem te komen van dit fantastische jaar. Want dat was het zeker. Na de start in 2018 was 2019 echt een jaar van groei en uitbreiding. Zowel van het team, de exposanten, externe partijen en de eigen events van C-Bèta. De hoogtepunten op een rij:

Het jaar 2019 in cijfers

–         We hebben dit jaar meer dan 130 meetings en events mogen organiseren

–         20 infrarood panelen erbij waardoor ook de Expozaal beter verwarmd is

–         Ruim 4.000 bezoekers

–         Een nieuwjaarsevent met 100 bezoekers

–         Meerdere delegaties, onder andere uit Finland, Oostenrijk, Thailand en Denemarken

–         20 open lunches met uiteenlopende gasten uit de circulaire economie. Sommigen gingen nooit meer weg en aan

            de slag bij C-creators

–         Nieuwe exposanten: Hoek, van Gelder, KWS, ThermIQ, WEPA/Ological, Podium voor Architectuur en NMCX

–         Een nieuwe Circular Spotlight

–         Drie nieuwe collega’s Steef, Astrid en Sari

–         Een eigen programmering tijdens de Week van de CE, AFestiVAL, C-Bèta Food en het Kerstontbijt

–         Een marktconsultatiedag met C-creators en SADC om leveranciers te informeren over de circulaire renovatie van de loods                  naast C-Bèta

–         Heel veel uiteenlopende klanten, van ABN AMRO tot Gemeente Beverwijk en van machinebouwer JLG tot Closing the Loop

Wat zijn de ambities voor 2020?

Nou, heel veel want dit team is fullspeed van start gegaan en door de expertises van ons allen, bouwen we verder aan C-Bèta om het nog mooier en bekender te maken. Samen met SADC gaan we we aan de slag om het thema ‘gebouw en gebied’ vorm te geven. Daarnaast gebeurt er veel om ons heen door de ontwikkeling van Schiphol Trade park waardoor er rondom C-Bèta volop wordt gebouwd en natuurlijk de verbouwing van de loods naast ons. Deze staat gepland om in de zomer van 2020 af te zijn. Daarnaast gaan we volgend jaar vliegend van start met de Week van de Circulaire Economie en daarna volgen er meerdere eigen events rondom de thema’s bouw en facility. Uiteraard gaan we ook door met het organiseren van events voor onze eigen community zodat jullie elkaar blijven vinden en versterken om de transitie naar de circulaire economie te versnellen. Op naar 2020!