Wij vierden feest!

Dinsdag 18 mei vierden wij dat C-Bèta drie jaar bestaat. Voor ons natuurlijk fijn dat we weer eens iets mochten organiseren en het was dan wel online…toch voelden we de energie en gingen wij met die energie weer naar huis. Hierbij even een korte terugblik.

Onze viering stond helemaal in het teken van dromen. Toen wij namelijk twee jaar bestonden (toen ook al online) hadden we bedacht om een circulaire dromen carrousel te starten. Iemand deelde zijn droom en gaf het stokje weer over. Zo leuk om te zien en voor ons allemaal nieuwe circulaire ondernemers die voorbij kwamen. Daarom gaan we met dit initiatief verder. Blijf ons LinkedIn kanaal volgen.

Daarna was het de beurt aan Bert van Son van MUD Jeans met een enorm inspirerend verhaal. Ook Bert startte met een droom en gaf toe dat hij nog niet uit-gedroomd is. Eigenlijk was zijn verhaal veelzeggend: wees overtuigend vanuit jezelf, blijf bij je verhaal, transparantie, puurheid, maak het klein. Dan duurt het maar iets langer. Vooral het feit dat Bert lang heeft gezocht naar investeerders die bij MUD Jeans pasten is bewonderingswaardig.

Na Berts verhaal gingen we matchmaken in de break-out sessies waarbij de deelnemers hun ambities en knelpunten konden delen. Dit leverde mooie matches op die we gaan opvolgen waardoor de circulaire economie weer een stukje dichterbij komt.

We sloten ons feestje af met de onthulling van de circulaire slinger. 50 (!!) Bedrijven doen mee en hebben allemaal een vlaggetje in deze slinger. Supergaaf!! Nu hangt ie nog even bij ons op C-Bèta, maar binnenkort vertrekt ie naar het volgende circulaire feestje en daarna slingert de slinger verder door het land. Zie hier welke bedrijven allemaal meedoen en hoe de slinger is gemaakt.