Voedzaam vanuit C-Bèta

Onlangs is het voedings- en leefstijladviesbureau Voedzaam in C-Bèta gevestigd. Eigenaresse Anniek Sturm is holistisch leefstijlcoach, BGN-gewichtsconsulent en CRKBO-geregistreerd freelance docent. Voedzaam staat voor een puur en onbewerkte levensstijl.

Anniek: “Iedereen weet wel dat gezond leven belangrijk is, maar hoe richt je je leven in, zodat je (weer) gezond en vitaal in het leven staat? En hoe kun je luisteren naar je eigen lichaam zodat je gezond voor jezelf leert zorgen? Daar helpen wij onze cliënten mee. Om volwassenen, gezinnen en organisaties te helpen weer bewust te worden van de keuzes die zij hierin kunnen maken.”

Voedzaam biedt Advies, Coaching en Vitaliteitstrainingen vanuit een holistische benadering voor individuen en bedrijven. Wil je meer vitaliteit in je leven en je organisatie? Voedzaam helpt je graag!

Daarnaast is Anniek initiatiefnemer van ‘De Buitenplaats‘; een stichting (i.o.) die als doel heeft om gezondheid en zingeving in het dagelijks leven betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Vanuit  ‘De Buitenplaats’ wordt gewerkt aan preventieve en positieve gezondheid.