Ondertussen op C-Bèta

Elke maand delen we graag met jullie welke ontwikkelingen, gebeurtenisssen, bezoekers en events er zijn geweest op C-Bèta. Waarom we dat doen? Omdat we elke maand ons keihard inzetten om de transitie naar de circulaire economie te versnellen en we jullie als lezer, exposant, partner of lid van onze community daar graag in meenemen. 

Half februari zaten we met het team bij elkaar om te bespreken waneer we met als team blij zijn aan het einde van 2020. En al snel concludeerden we dat we nog meer voorbeelden uit de circulaire economie willen laten zien op onze locatie zodat er altijd weer iets nieuws te zien is, daarnaast willen graag nog meer bezoekers en -last but not least- zouden we het te gek vinden als wij aan de wieg kunnen staan van een samenwerking tussen circulaire bedrijven die elkaar bij ons hebben gevonden.

En bij vooruitkijken hoort ook even kort terugblikken op waar de de afgelopen tijd nou eigenlijk zo druk mee zijn geweest. Als eerste natuurlijk alle events die de afgelopen tijd bij ons hebben plaatsgevonden. Een greep uit de bezoekende bedrijven: SHV Energy, Hoek, Schiphol, BAM, Dutch Flower Group, C-creators en hun partners van het bouwprogramma MRA, KPMG, APPM, ABN AMRO, Medisch Ondernemen, DURA VERMEER, JLG en Meerlanden. O ja, we hebben ook voor meerdere partijen een rondleiding verzorgd.

Wat was er nog meer: De Week van de Circulaire Economie met de vertoning van de documentaire ‘Petrol Dollars voor a Different Engine’ waarbij de documentairemaakster Eline Hesse in hoogst eigen persoon bij was. Voor herhaling vatbaar! Ook zijn de eerste werkzaamheden gestart rondom de verbouwing van de loods. Wat kijken we uit naar het eindresultaat. Nieuwe werkplekken in de Hoeve van Drentea, waar gelijk al gretig gebruik van werd gemaakt door APPM.

Wij zijn dit jaar vliegend van start gegaan met honderden bezoekers die we geinspireerd en met een glimlach weer naar huis hebben zien gaan en dat is precies waar we het voor doen.

Ben je nog niet bij ons geweest, maar benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen, je bent van harte uitgenodigd op onze Open Lunches die we elke twee weken op maandag organiseren voor nieuwsgierigen. Stuur een berichtje naar maria@cbeta.nl als je een keer een broodje mee wilt eten.