Nieuw bij C-Bèta: vergaderarrangement voor vergaderingen tot 15 personen

We merken dat de behoefte om samen te komen er nog steeds is en tegelijkertijd is de mogelijkheid er vaak binnen het eigen bedrijf niet omdat er niet voldoende vergaderzalen zijn waar de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Daarom hebben we -speciaal voor deze tijd- een vergaderarrangement opgesteld voor vergaderingen tot 15 personen.

C-Bèta is een evenementen en ontmoetingsruimte en blijkt juist door de grote ruimtes die we hebben uitermate geschikt om juist nu in deze tijd te vergaderen op 1,5 meter afstand. We hebben daarom ons aanbod uitgebreid. We hanteren hierbij andere voorwaarden dan we bij evenementen doen omdat vergaderingen minder bewerkelijk zijn.  

Klik hier voor meer informatie en prijzen van de verschillende ruimtes. Uiteraard kun je ook gelijk contact met ons opnemen voor meer informatie of boek hier gelijk jouw vergadering. 

Op zoek naar een ruimte voor meer deelnemers?

Vanuit het RIVM mag in iedere zelfstandige ruimte maximaal 30 personen bijeenkomen. Evenementen met 30 personen kunnen ook bij C-Bèta worden georganiseerd op een veilige en verantwoorde manier, namelijk in onze Grote zaal. Neem bij interesse contact op over de mogelijkheden.