C-Bèta aanwezig op het Innovatiefestival Noord-Holland

Op woensdag 13 februari organiseert de Provincie Noord-Holland in samenwerking met PIM Noord-Holland en GO!-NH het eerste Innovatiefestival Noord-Holland. Innovatie leeft in de provincie Noord-Holland! In de provincie worden bouwstenen gemaakt van restafval, wordt duurzaam verf geproduceerd, wordt energie opgewekt uit golven in de Noordzee en nog veel meer! Tijd om deze innovaties te vieren!

C-Bèta verzorgt samen met ThermIQ (producent van Infrarood panelen) op het Innovatiefestival een workshop van 13:35 tot14:30 uur.

Verder vinden er meerdere workshops plaats en is er een hoofdprogramma onder leiding van Diana Matroos met o.a. Prins Constantijn, Kees Klomp, Gedeputeerden Jack van der Hoek en Jaap Bond. Ook wordt de Top NH Innovatiepioniers bekend gemaakt.

Het evenement begint op woensdag 13 februari om 12.00 uur en duurt tot 18.30 uur. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.innovatiefestivalnh.nl. Hier vind je ook hoe je mensen kunt nomineren en kunt stemmen voor de top NH Innovatiepioniers.