Gezocht: Innovatieve ondernemers met een circulaire oplossing voor de 1,5 meter samenleving.

Single-use mondkapjes, latex handschoenen, plastic spatschermen. De 1,5 meter samenleving is in ieder geval niet een circulaire samenleving. Wij bij C-Bèta hebben al eens eerder een oproep gedaan via LinkedIn naar producten waarmee we onze circulaire locatie op een duurzame manier Coronaproof konden maken.

 

En dat is gelukt, maar dat bracht ons op een volgend idee: innovatieve ondernemers die ook een circulaire oplossing hebben een podium bieden op onze Circular Spotlight en deze ondernemers zo een kans te bieden onder de aandacht te komen van potentiële afnemers. Hoe meer, hoe beter en als het een oplossing ‘met een knipoog’ is, mag het ook. Een grapje moet kunnen.

 

Ben jij of ken jij zo’n ondernemer? Laat het ons weten en wij nemen contact met jou of jouw mede-ondernemer op.

 

Het doel van de Circular Spotlight?

 

De Circulair Spotlight is een fysiek podium in C-Bèta. C-Bèta is een circulaire ontmoetingsplek en experimenteerplek. Hier worden evenementen en bijeenkomsten gehouden en zijn er werkplekken te vinden. Het doel van het podium is 2 keer per jaar nieuwe producten te laten zien die circulair zijn. Dat circulair niet stoffig of oubollig is, maar nieuw, innovatief en met aansprekende designs. Aan de hand van voorbeelden vertellen we het circulair verhaal, uiteindelijk spreken voorbeelden meer tot de verbeelding dan theoretische verhalen over grondstoffentekort en ketensamenwerking. Dit keer is dus het thema: Circulaire oplossingen in de 1,5 meter samenleving.

 

Wat is het bereik/publiek?

 

Inmiddels hebben meer dan 25000 mensen C-Bèta bezocht. Elke week hebben we gemiddeld 3 a 4 evenementen.

Het publiek bestaat uit professionals die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en of al verdere stappen gezet hebben in de CE. Ook de bewoners van de omringende gemeentes komen langs, bv tijdens de week van de Circulaire Economie, onze eigen programmering en andere bijeenkomsten.

 

Wat is jullie incentive om deel te nemen?

 

Gratis exposure. We plaatsen niet alleen jouw product op het podium, we laten het ook zien in de social kanalen en de nieuwsbrief met in potentie een paar 1000 views in bereik (binnen target doelgroepen). Tot en met eind 2020 (ongeveer) is het zichtbaar en krijgt het de aandacht van iedereen die onze locatie bezoekt.

 

Ben jij of ken jij een ondernemer met een circulaire oplossing voor de 1,5 meter samenleving, stuur een mail naar info@cbeta.nl of bel 023-2052451