Conferentie Airport Urbanism in C-Bèta

In de week van 17-23 juni 2019 organiseert We Make The City in de Metropoolregio Amsterdam een festival dat steden beter maakt. Met spraakmakende conferenties, inspirerende meet-ups, mind-breaking hackathons en verbazingwekkende exposities. Schiphol Area Development Company (SADC – een van de initiatiefnemers van C-Bèta) organiseert donderdag 20 juni in C-Bèta samen met We Make The City de conferentie Airport Urbanisme.

Programma

Max Hirsh, University of Hong Kong: ‘Airport Urbanism is a people-focused approach to designing airports, and to planning urban developments around the airport’. Erg actueel voor onze regio waar Amsterdam, de regio en Schiphol fysiek verder naar elkaar toegroeien. En er steeds meer sprake is van een samenhangend, complex en dynamisch gebied.

Max Hirsh en sprekers van Schiphol, Amsterdam en SADC verkennen internationale, inspirerende voorbeelden van elders op de wereld en reflecteren er op. Wat kan Airport Urbanism betekenen als denkkader voor de uitdagingen waar wij in de regio voor staan? Wat levert een meer holistische aanpak op? Wat zijn behoeften van mensen die in onze stad en regio werken, wonen, leven, of er als bezoeker komen? Lees het volledige programma en informatie over aanmelden hier.