Appel van Opa

Het speciale van ons appelsap…

Appel van Opa is ontstaan doordat oprichter Rogier Tan zich afvroeg hoe meer appels kunnen worden benut. Hij zag een boomgaard vol met appels, belde aan bij de eigenaar en vroeg: Doet u iets met uw appels? Tot zijn verbazing was het antwoord “Nee!”
Rogier vroeg of hij wat met de appels mocht doen en dat mocht. Met een vriend plukte hij de appels en ging er mee naar een mobiele sappers. Zo is Appel van Opa begonnen met het redden van appels.

Appel van Opa doet er veel aan om met respect voor de aarde heerlijke sappen te persen. Zo laten ze het fruit op een natuurlijke (onbespoten) wijze groeien, plukken ze het fruit op feestelijke dagen met fijne mensen, persen ze ons sap zich dicht mogelijk bij de boomgaard, verpakken hun sap in een 5 liter SapSak en wordt de kartonnen verpakking steeds opnieuw gebruikt. Eerst persten ze alleen appelsap en door te combineren met extra ingrediënten ontstaan steeds weer nieuwe variaties van smaken. Hun klanten, waaronder C-Bèta, schenken nu naast appel fris en appel puur ook appel-peer en peer-gember.

 

Zin in appelsap gekregen? Ze zijn te vinden via www.appelvanopa.nl