9 mei: Growfield en C-Bèta op RTL Z

Onlangs zijn er in C-Bèta door RTL Z opnames gemaakt bij Growfield voor het programma De Nieuwe Economie. Growfield is gevestigd in de loods van C-Bèta. Het bedrijf van Anushka Driessen en haar partners adviseert en begeleidt hardware/software technologische platformondernemingen met een nadruk op Smart Sustainable. Onder haar klanten bevinden zich verschillende kapitaalverstrekkers, zoals ING Corporate Investment, Rabobank International, Godwin Capital, Familie offices, Semioverheid en Technologische ondernemingen. In deze transacties wordt Growfield bijgestaan door KienhuisHoving Advocaten en Notarissen. Anushka en haar partner Rob Christiaanse zijn nauw verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit. Zondag 9 mei om 15.30 uur wordt het item door RTL-Z uitgezonden.

Het programma wordt herhaald op maandag 10 mei om 15.30u en op woensdag 12 mei om 11.30u. Daarnaast is het tv-item terug te zien op RTLXL.nl (aflevering 10, vanaf 18 minuten). De focus van het programma is ‘de nieuwe economie’. Wat heeft de nieuwe economie gebracht en wat betekent dat voor ons? Kijk voor het antwoord van Growfield op deze vraag, en voor mooie beelden van C-Bèta, naar de uitzending.

‘De Nieuwe Economie’
In het tv-programma ‘De Nieuwe Economie’ is wekelijks te zien hoe ondernemend Nederland inspeelt op macro economische trends zoals digitalisering, duurzaamheid, globalisering, urbanisering en demografische veranderingen. Het programma laat zien wat de impact van deze ontwikkelingen zijn op het klein, midden- en grootbedrijf.

Over Growfield
Growfield is in 2019 begonnen als ‘new business platform’ voor baanbrekende technologische innovaties. Growfiled helpt hardware/software technologische bedrijven zich te positioneren in de markt en te groeien. Deze bedrijven richten zich op marktsegmenten rond de transitie naar duurzame concepten (Smart Sustainable). Naast het waarderen van technologische ondernemingen zoekt Growfield naar strategische partners om bij te dragen aan de groei van deze innoverende bedrijven. Hierbij ligt de nadruk op ‘de nieuwe economie’.