Werkplekken in Amsterdam

Ben je op zoek naar een flexplek in Amsterdam? En wil je jouw creativiteit de vrije loop laten in een circulaire werk- en ontmoetingsplek? Dan ben je bij C-Bèta aan het juiste adres. In het centrale innovatiegebied van Schiphol Trade Park (STP) vind je onze circulaire werkplekken. Een flexplek in Amsterdam is bij ons meer dan alleen een werkruimte. Bij C-Bèta zijn werkplekken een circulaire broedplaats waar samenwerken, ontdekken en realiseren centraal staan. Nog niet overtuigd van de voordelen van een flexplek in Amsterdam? Bij C-Bèta maak je niet alleen gebruik van alle faciliteiten, maar ook van de inspiratie die mede-flexwerkers en de omgeving met zich meebrengen.

Een circulaire flexplek in Amsterdam

Het verlengen van de levensduur van producten staat bij C-Bèta centraal. Hierdoor zijn onze werkplekken in Amsterdam een inspiratiebron voor de circulaire economie. Maar C-Bèta is meer dan alleen een circulaire werkplek. Wanneer je kiest voor een flexplek in Amsterdam bij C-Bèta, kan je namelijk gebruik maken van een handige community app. Hiermee kun je eenvoudig informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren. Met alle benodigde faciliteiten voorhanden, biedt C-Bèta de meest innovatieve werkplekken in Amsterdam. Een flexplek in Amsterdam bij C-Bèta is dé plek om ruimte te geven aan de circulaire economie. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat circulaire economie het nieuwe normaal wordt.

Faciliteiten bij C-Bèta

Naast de handige community app zijn er nog veel meer faciliteiten waarvan je gebruik kan maken. Zo vind je in de prachtig verbouwde hoeve verschillende zitjes en ruimtes met ergonomische bureaus en bureaustoelen. En omdat C-Bèta meer is dan alleen een werkplek, geniet je van een heerlijke buitenruimte, cateringmogelijkheden en goede Wi-Fi. Uiteraard is er ook verse koffie en thee, gemaakt van duurzame ingrediënten. De Valley op Schiphol Trade Park, waar C-Bèta is gevestigd, is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn diverse werkplekken in Amsterdam van C-Bèta die al beschikbaar zijn vanaf € 175 per maand. Wil je meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op.