Flexibele en bijzondere werkplek

Werkplekken

De hedendaagse arbeider heeft tegenwoordig niet veel meer nodig dan een kop koffie, een laptop en een goede internetverbinding. Toch is elke dag werken in dezelfde kantooromgeving slecht voor de creativiteit. Doorbreek de sleur en kom werken op een bijzondere werkplek. De ideale werkplek roept inspiratie op en laat je net dat beetje extra vinden. Bijvoorbeeld mede-flexwerkers! C-Bèta biedt namelijk niet alleen een flexibele werkplek, maar ook een ontmoetingsplek. Deze circulaire werk- en ontmoetingsplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving en de mensen. Ons uitgangspunt? Zo min mogelijk gebruik maken van nieuwe grondstoffen. 

Flexibele en bijzondere werkplek

Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek in Amsterdam bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Circulaire werk- en ontmoetingsplek

Maar wat houdt deze ideale werkplek bij C-Bèta in? In de prachtig verbouwde hoeve vind je verschillende zitjes en ruimtes met ergonomische bureaus en bureaustoelen, inclusief een heerlijke buitenruimte. Er is goede Wi-Fi en een printer aanwezig en je geniet van verse koffie en thee van duurzame ingrediënten. Jouw flexibele werkplek is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is er ruime parkeergelegenheid inclusief twee laadpalen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je gebruikmaken van de elektrische shuttlebus en de fietsverhuurservice.

Contactformulier