Terugblik Biobased Economy Maand

Dat het toepassen van biobased materialen ontzettend veel voordelen biedt, is afgelopen maand tijdens de themamaand Biobased Economy weer bevestigd. Tijdens deze themamaand klommen de koplopers binnen biobased bouwen, biobased interieur en biobased inkopen op het podium van C-Bèta. We blikken terug op een programma waar de mogelijkheden van nu en de toekomst aan bod zijn gekomen. Zo kwam meermaals naar voren dat het realiseren van een biobased economy niet alleen duurzamer, maar ook goedkoper en gezonder is. Tijdens de keynotes, powerpitches en paneldiscussies binnen de themamaand Biobased Economy spraken tweeëntwintig (!) inspirerende sprekers over hun visie, aanpak en oplossingen om dit te bereiken. Van systematische processen om de maatschappelijke impact van biobased toepassingen te vergroten tot innovatieve biobased producten klaar om groots ingekocht te worden. 


Heb jij één of meerdere evenementen van de themamaand gemist?

Kijk hier het evenement terug over biobased bouwen; een digitaal programma over de mogelijkheden binnen biobased bouwen en de enorme maatschappelijke impact die dit teweeg gaat brengen.


Kijk hier het evenement terug over biobased interieur; een digitaal programma over de kansen en uitdagingen gerelateerd aan het ontwerp, de productie en het gebruik van biobased interieur.

Kijk hier het evenement terug over biobased inkopen; een digitaal programma over de gezamenlijke zoektocht naar optimale processen om biobased oplossingen grootschalig en op korte termijn in te kopen.