Vacature: trainee programmering C-Bèta

Een ideale kans om betaald werkervaring op te doen, de circulaire markt te verkennen en netwerk op te doen. Met dit traineeship weet je na 3 maanden precies wat je wel (of niet;)) wilt.

Wij zoeken een trainee programmering voor 24 uur per week. Fulltime is ook mogelijk

Over jou

We zijn op zoek naar iemand die ons tijdelijk kan ondersteunen om een deel van deze eigen programmering in het voorjaar van 2022 mede invulling te geven. Het onderwerp van deze programmering is circulaire infrastructuur. Wereldwijd wordt het meeste materiaal gebruikt in de bouw, waarvan een groot deel naar de aanleg van infrastructuur gaat. Daarom is de impact van circulariteit op de infrastructuur van water, wegen en energie groot en kan het een essentiële bijdrage leveren aan de klimaatdoelen. Dit doe je samen met de begeleiding van collega’s die zorgen voor de introductie bij de partijen en personen die het programma kunnen laden. Aan jou de taak deze contacten verder op te pakken en het programma zo neer te zetten dat we in het najaar een relevant, interessant en leuk programma aan kunnen bieden dat staat als een huis. We zijn bij voorkeur op zoek naar iemand die klaar is met zijn of haar studie, overtuigd is dat de circulaire economie het ‘nieuwe normaal’ is en die meerdere vliegen in één klap wil slaan. We kunnen ons ook voorstellen dat dit interessant kan zijn voor een werkstudent om naast de studie te doen. Fulltime is ook mogelijk voor iemand die klaar is met de studie.

Quote vorige trainee 

“Als net afgestudeerde was het organiseren van de themamaand ‘biobased economy’ de uitgelezen kans om mij verder te verdiepen in mijn interessegebied en mijn netwerk uit te breiden.”

Jij…

  • Hebt een HBO/WO opleiding
  • Bent leergierig, leert snel
  • Je bent zelfstandig
  • Hebt affiniteit met circulaire economie
  • Hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Wat wij bieden

Een icoonproject met toegang tot de koplopers. Je krijgt veel vrijheid waardoor je het programma en de invulling naar je hand kunt zetten. . Je werkt samen met circulaire koplopers een super enthousiast team. Wij bieden je de mogelijkheid je netwerk te vergroten, meer te weten te komen over de wereld van de circulaire economie en welke oplossingen en uitdagingen er zijn. C-Bèta is een inspirerende werkomgeving en blijft in ontwikkeling. Daarnaast zijn we flexibel in hoe en waar je werkt.

Over C-Bèta

C-Bèta is een hub voor de circulaire economie. Een podium voor partijen om hun circulaire producten, diensten en ambities te presenteren en te lanceren. In 2016 is C-Bèta opgericht toen Nederland voorzitter was van de EU. Jaarlijks ontvangen wij ruim 5000 bezoekers uit binnen- en buitenland.  Bij C-Bèta gebeurt altijd iets:  we runnen een expositie voor onze partners, we beheren een community van circulaire enthousiastelingen, we organiseren en faciliteren evenementen en bieden werkplekken aan. Daarnaast hebben we een speciale vergunning waarmee we op ons kavel initiatieven de kans geven om te experimenteren binnen de circulaire economie. 

Voorwaarden en solliciteren

Als jouw aanwezigheid bij C-Bèta  niet noodzakelijk is, ben je vrij om flexibel te werken, bijvoorbeeld vanuit huis of een externe locatie. Na drie maanden is verlenging bespreekbaar.

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur je interesse met onderbouwing uiterlijk door op vrijdag 1 april naar Maria Busscher via maria@cbeta.nl