25 circulaire leveranciers geïnformeerd over renovatie loods

Na de circulaire renovatie van de voormalige hoeve, is nu de naastgelegen loods van C-Bèta in aan de beurt. 30 oktober organiseerden we een ‘leveranciersdag’ waarin SADCDOOR Architecten en de aannemer Heembouw de plannen aan zo’n 25 circulaire leveranciers ontvouwden en vertelden welke materialen er nodig zullen zijn voor de sloop, ruwbouw, afbouw en inrichting. Circulaire Panelen, meubilair, bestrating, verlichting, groen, meubilair, vloerbedekking, laadpalen en energieopwekking, modulaire verharding, en nog heel veel meer. Bij de verbouwing van de loods zetten we weer hoog in op circulariteit.

De aannemer zal naar verwachting in januari starten. In de zomer van 2020 is de loods op circulaire wijze  gerenoveerd tot een creatieve inspirerende playscape. Zelfstandige units voor innovatieve ondernemers, binnen een community waar kennisdeling centraal staat. De loods wordt een showcase voor circulariteit met veel (internationale) exposure. Jaarlijks bezoeken zo’n 10.000 mensen C-Bèta. Huurders van units profiteren bovendien van het netwerk van Schiphol Trade Park en SADC. De gemeente Haarlemmermeer heeft een vergunning afgegeven waardoor er op C-Beta geëxperimenteerd kan worden, bijvoorbeeld met kleine bouwwerken of testopstellingen. Elke innovator en entrepreneur profiteert hiervan: geen hassle maar ondernemen.

De eerste geïnteresseerden voor de nieuwe units hebben zich al gemeld.

Meer weten of de huurunits en/of verbouwing? Neem dan contact op met Eelco Kienhuis via e.kienhuis@sadc.nl of 06 – 30 23 71 91.