Degree-n

Degree-n is een 100% Nederlandse fabrikant gevestigd in Breukelen met een maatschappelijk verantwoorde productiefaciliteit in Hilversum. Degree-n produceert duurzame infrarood warmte panelen. Bij infrarood verwarming wordt elektrische energie op een zeer efficiënte wijze omgezet in stralingsenergie. Dit betekent dat met een laag energieverbruik voldoende warmte-opbrengst kan worden opgewekt. Duurzaamheid hoeft niet veel te kosten.

Onze producten
Infrarood warmtepanelen verwarmen door middel van straling, vergelijkbaar met de straling die we voelen als de zon schijnt. Infraroodstraling verwarmt massa in plaats van lucht. Objecten in de ruimte absorberen de straling waardoor deze objecten opwarmen en vervolgens deze warmte weer afgeven aan de omgeving. De Degree-n panelen kunnen met weinig elektrische input een comfortabele temperatuur leveren. Een bijkomend voordeel van infrarood verwarmingspanelen is het schimmeldodende en vochtwerende aspect. De behaalde besparing ten opzichte van een traditionele gasaansluiting is aanzienlijk.

Wat ons uniek maakt
Bij Degree-n denken we graag verantwoord na over alle keuzes die we maken. Ook bij het verwarmen van woningen zal er meer en meer elektriciteit worden toegepast. Natuurlijk is het goed deze elektriciteit duurzaam op te wekken, maar ook zuinig omgaan met energie past daarbij. Met de zuinige Degree-n infraroodpanelen verwarmen we reeds vele woningen en nu dan ook de kantoren bij C-Beta.

Lees meer