Ecor

ECOR (Enabling Co-Creation Co- Operation and (Co-)Responsibility) is actief in Europa, Amerika en Azië. Onze technologie zet cellulose reststromen om in duurzame panelen voor een veelheid aan toepassingen. Samen met onze partners streven we er naar waarde te creëren voor iedereen die met onze projecten in aanraking komt. Met ons ambitieuze team streven wij naar een circulaire toekomst.

Onze producten
ECOR biedt een circulair alternatief voor bijvoorbeeld spaanplaat, multiplex en MDF. We produceren onze non-toxische, recyclebare panelen door het upcyclen van cellulose restromen en enkel met gebruik van water, hitte en druk. Er zijn verschillende soorten panelen beschikbaar, zoals: FlatCOR, WaveCOR en NEP (Niaga-ECOR Panels). Onze panelen kunnen desgewenst worden gebogen, bedrukt, gesneden en gelijmd of geschroefd.

Wat ons uniek maakt
ECOR is een uniek nieuw materiaal, of beter: een nieuwe reeks aan materialen. Onze panelen zijn 100% non-chemisch, 100% recyclebaar en bio-afbreekbaar. Daarnaast werken we met een circulair business model, zodat de hele gebruikscyclus van het materiaal (van productie tot herproductie) gedekt is.

Lees meer