Op zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Wil je duurzaam vergaderen op een unieke vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam? Dan zit je bij C-Bèta goed. In de buurt van Amsterdam, bij Schiphol, vind je onze unieke vergaderlocatie. Onze locatie is volledig circulair ingericht en daarom een inspirerende plek voor jou en je collega’s. Bij C-Bèta hebben we verschillende ruimtes, geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Naast vergaderruimtes, hebben we ook plek voor borrels, presentaties, evenementen en bieden we duurzame werkplekken aan. Op die manier kun jij milieubewust vergaderen tijdens je werk of bij meetings.

Diverse circulaire ruimtes

Wil je een zakelijke bijeenkomst organiseren en tegelijkertijd jouw collega’s of relaties inspireren op circulair gebied? Alle voorzieningen binnen onze unieke vergaderlocatie zijn circulair. Denk hierbij aan duurzame koffie, circulaire stoelen en andere voorbeelden van producten en diensten in onze expositie. Afhankelijk van wat je wil organiseren, kies je de juiste ruimte die past bij jouw doelstellingen. In onze kleine kas kunnen meerdere kleine groepen brainstormen. Behoefte aan een gesloten ruimte tijdens een vergadering? Ook die heb je uiteraard, op aanvraag, tot je beschikking. 

Vergaderen bij C-Bèta

C-Bèta is gevestigd in het centrale innovatiegebied van Schiphol Trade Park en is daarom goed bereikbaar. Naast onze ruimtes bieden wij ook de mogelijkheid om catering bij jouw vergadering of evenement in te schakelen. Op die manier ontzorgen we je volledig en ben je van alle gemakken voorzien. 

Neem contact met ons op om jouw wensen en behoeftes door te nemen. We denken graag met je mee en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s op onze unieke vergaderlocatie.

Contactformulier