Duurzame vergaderlocatie Utrecht

Wil je duurzaam vergaderen in Utrecht? Dan ben je bij C-Bèta aan het juiste adres. C-Bèta ligt niet in de regio Utrecht, maar is wel de ideale vergaderlocatie. C-Bèta is namelijk een zeer inspirerende plek, gevestigd in Hoofddorp, die geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een fijne vergaderruimte. Wij bieden verschillende ruimtes voor allerlei gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een evenement, vergadering of een fijne werkplek; bij C-Bèta is het mogelijk. Zodra je binnenstapt in een van onze circulaire ruimtes raak je direct geïnspireerd. Hier gaan creativiteit en duurzaamheid hand in hand. C-Bèta is centraal gelegen in Hoofddorp en de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een duurzame vergaderlocatie in Utrecht.

Diverse circulaire ruimtes

De vraag naar een duurzame vergaderlocatie in Utrecht is erg groot. Maar waarom kiezen voor een duurzame vergaderlocatie in Utrecht als je ook kan kiezen voor C-Bèta: een duurzame vergaderlocatie in Hoofddorp die goed bereikbaar is vanuit Utrecht. Laat je inspireren door onze diverse ruimtes in de vernieuwde Hoeve. Zoek je een ruimte voor een kleine groep mensen? Of ben je juist op zoek naar een geschikte ruimte voor het geven van een presentatie voor een grote groep mensen? Bij C-Bèta hebben we verschillende circulaire ruimtes die multi-inzetbaar zijn.

De kleine kas

In het kloppende hart van de Hoeve bevindt zich de kleine kas. Deze glazen kas heeft een oppervlakte van 33 m2, waardoor de ruimte perfect is voor brainstormsessies, vergaderingen en workshops met maximaal 20 personen. Doordat je bent omringt door muren van glas, kan je ook genieten van de sfeer in de Hoeve.

Finch, tiny house

Ook buiten de Hoeve hebben we twee mooie ruimtes waar je met jouw gezelschap kan vergaderen of brainstormen. Een daarvan is de Finch, het zogenaamde tiny house. De Finch creëert een gevoel van een echt huis. In deze huiselijke sfeer met een inspirerend en rustgevend uitzicht is vergaderen nog nooit zo uniek geweest. Deze ruimte is geschikt voor ongeveer 8 personen.

ODS container

Ben je op zoek naar een duurzame vergaderlocatie in Utrecht? Kom genieten van de prachtige natuur in Hoofddorp! Naast de Finch bevindt ook de ODS container zich in de prachtige natuur buiten de Hoeve. In deze glazen ruimte vergader je badend in het licht aan een prachtige tafel. Deze ruimte is geschikt voor ongeveer 8 personen.

Waarom vergaderen bij C-Bèta?

C-Bèta is gevestigd in Valley (het centrale innovatiegebied van Schiphol Trade Park) en is ook goed te bereiken wanneer je een duurzame vergaderlocatie zoekt in Utrecht. Wij ontvangen je graag in een van onze inspirerende ruimtes. Ook schakelen we met plezier ons netwerk in wanneer je circulaire sprekers of voorbeelden zoekt. Uiteraard leveren wij ook maatwerk; niets is voor ons te gek! Zijn er specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. C-Bèta is dan wel geen duurzame vergaderlocatie in Utrecht, maar is wel de ideale vergaderlocatie.

Contactformulier