Op zoek naar een duurzame vergaderlocatie?

Wil je graag een keer ergens anders vergaderen, en vind je het belangrijk dat het een

duurzame vergaderlocatie is, kom dan bij C-Bèta. C-Bèta is een circulaire evenementenlocatie. We hebben een groene vergaderlocatie gemaakt in onze circulair verbouwde hoeve. Zie hoe circulair bouwen tot leven komt en help gelijk mee de circulaire economie te versnellen. Al onze ruimtes hebben een eigen, duurzaam verhaal. Nieuwsgierig geworden naar onze ruimtes? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden van onze duurzame vergaderlocatie 

Zakelijke bijeenkomsten met een boodschap

Wil je graag een zakelijke bijeenkomst organiseren en tegelijkertijd jouw collega’s of relaties inspireren op circulair gebied, dan zit je bij ons goed. Bij ons drink je duurzame koffie, zit je op circulaire stoelen en vind je om je heen legio voorbeelden van producten en diensten uit de circulaire economie in onze expositie. Bekijk de verschillende opties en kies een ruimte die perfect bij het doel van jouw meeting past. Houd je van reuring om je heen? Kom dan vergaderen in de kleine kas. Wil je samenkomen in een grote groep? Dan is onze grote kas de perfecte ruimte. We zorgen ervoor dat onze groene vergaderlocatie altijd perfect bij je past.  

Een inspirerende twist

Kom je vergaderen in onze groene vergaderlocatie, dan help je gelijk de circulaire economie te versnellen.  Daarnaast heb je ook nog eens alles bij de hand. We hebben een duurzame cateraar waarmee we al jullie wensen kunnen bespreken en hebben in alle ruimtes een scherm en is er geluid aanwezig.  Kies voor een duurzame vergaderlocatie van C-Bèta en geniet van de reuring, de landelijke groene omgeving en de inspirerende voorbeelden om je heen.

Of je nu op zoek bent naar een duurzame vergaderlocatie, een plek om één-op-één gesprekken te voeren of om brainstormsessies te organiseren; het kan in onze multifunctionele ruimtes! Dankzij de centrale ligging in de circulaire hotspot van Europa, Schiphol Trade Park (STP) hoef jij je ook geen zorgen te maken over de bereikbaarheid. Ben je al overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier