Evenementenlocatie Hoofddorp

Je wil een inspirerende plek, beleving en meerwaarde creëren voor het evenement dat je wil organiseren. Onze verschillende ruimtes zorgen ervoor dat je je meteen waant in een creatieve, circulaire omgeving. Ben je op zoek naar een unieke evenementenlocatie in Hoofddorp? Dan ben je bij C-Bèta aan het juiste adres! C-Bèta is beschikbaar voor jouw evenement, meet-up, workshop of andere bijeenkomst. Wij hebben verschillende ruimtes voor allerlei gelegenheden. Kortom, wat je ook in gedachten hebt: het kan bij C-Bèta! Al voordat jij je bezoekers ontvangt in de vernieuwde Hoeve, hebben ze al het wow-gevoel dat deze unieke ruimte oproept. C-Bèta als evenementenlocatie in Hoofddorp is uniek; een all-in locatie met een circulair karakter.

Eindeloze mogelijkheden

In onze Hoeve creëer je als organisator een concept echt geheel naar eigen wens. De locatie en de verschillende ruimtes leggen je daarin geen beperkingen op. Integendeel. C-Bèta denkt graag mee! In totaal kunnen wij maar liefst 200 personen ontvangen op onze evenementenlocatie in Hoofddorp. Steeds weer blijft deze evenementenlocatie in Hoofddorp verrassen. Wij ontvangen je daarom graag in een van onze inspirerende ruimtes.

Expozaal

De expozaal is onze grootste ruimte en daarom geschikt voor grote groepen. Deze zaal is geschikt voor bijvoorbeeld presentaties en workshops, maar kan ook gebruikt worden voor personeelsfeesten en als standruimte. Deze ruimte biedt plaats aan 100 gasten en is uit te breiden naar 150 gasten.

Grote- en kleine kas

Onze grote kas wordt ook wel de ‘cafékas’ genoemd. Deze ruimte is dan ook uitermate geschikt voor de ontvangst van gasten of voor het uitserveren van een lunch of borrel. Onze kleine kas is ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen en workshops.

Waarom kiezen voor C-Bèta als evenementenlocatie in Hoofddorp?

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Hoofddorp noemen. En daar zijn wij erg trots op! Door constant in bèta-vorm te blijven, wordt deze plek mooier, inspirerender en nóg meer circulair. Maar het biedt ook ruimte om nieuwe concepten uit te proberen. C-Bèta is centraal gelegen op het bedrijventerrein Schiphol Trade Park (STP). Dus ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Hoofddorp? Laat je dan inspireren door onze prachtige Hoeve. Hopelijk tot ziens in een van onze circulaire ruimtes!

Contactformulier