Werkruimte in Amsterdam huren?

Spreek je vaak met klanten of opdrachtgevers af? Of werk je graag op een plek waar je niet afgeleid wordt? Dan is een representatieve ruimte in een goed gelegen pand de beste optie. Maar wat zijn nu de beste werkplekken in Amsterdam? Bij C-Bèta zijn werkruimtes te huur in een landelijke en inspirerende omgeving. Wij bieden een aantrekkelijke locatie voor het waarmaken van jouw circulaire ambities, een kennisoverdracht en om te netwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kleinschalig, met grote ambities

C-Bèta vormt de thuisbasis voor een brede mix van ondernemers die graag samenwerken in een inspirerende en eigentijdse omgeving. Je ontmoet hier zakelijke, maar ook creatieve ondernemers. Van ‘standaard’ is geen sprake in de verbouwde Hoeve. We hebben maar liefst twintig ergonomische flexwerkplekken gerealiseerd met een heerlijke buitenruimte.

Wanneer je op zoek bent naar een werkruimte in Amsterdam kan het lastig zijn om een centrale en goed bereikbare plek te vinden. C-Bèta ligt centraal in Hoofddorp, vlakbij het station en de snelweg. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid, beschikken we over laadpalen, gratis koffie en thee en een expositieruimte.

De beste werkplek in Amsterdam

Ben je op zoek naar een betaalbare werkplek op een prachtige locatie met tal van voorzieningen? Dan is C-Bèta de perfecte locatie. Laat je bedrijf meeliften op de uitstraling van dit bijzondere gebouw en profiteer van het hoge serviceniveau en de centrale ligging in Hoofddorp. Daarnaast is onze gerenoveerde Hoeve niet alleen bijzonder en inspirerend, maar ook zeer betaalbaar. Zo heb je al een van de beste werkplekken in Amsterdam vanaf 175 euro per maand. Geïnteresseerd in een C-Bèta werkruimte in Amsterdam? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor de mogelijkheden.