CVinSpe

Waar jouw talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt jouw roeping!  (Aristoteles)

CVinSpe B.V. coacht, traint en begeleidt mensen bij het maken van hun CVinSpe. Een CVinSpe is een persoonlijk lange termijn plan welke je stimuleert een betekenisvol leven te leiden. Het levert passende (loopbaan)keuzes en verhoging van de persoonlijke effectiviteit op. Wij doen aan ‘blended coaching’; intensieve coach­sessies worden op speelse wijze online voorbereid en uitgewerkt in onze unieke coachtool. Deze werkwijze leidt tot duurzaam resultaat, waar een concreet en direct toepasbaar actieplan een onderdeel van uitmaakt. Met op maat gemaakte trainingen coachen wij ook teams naar een CVinSpe.

Sinds november 2019 zijn wij gevestigd in C-Bèta. De verbouwde boerderij uit 1895, die zich bevindt in een landelijke omgeving, op een steenworp afstand van de grote (internationale) bedrijven vinden wij een mooi contrast hebben en daarmee zeer inspirerend. Wat zijn de circulaire ambities van CVinSpe?  

Als we het hebben over een circulaire economie dan spreken we over ‘een economisch systeem waarin geen (eindige) energiebronnen worden uitgeput. Grondstoffen/ producten hun waarde zo min mogelijk verliezen en waarin reststoffen volledig opnieuw worden ingezet in het systeem’. Zelden wordt in deze termen gedacht aan de mens zelf als energiebron. En net zoals onze aarde uitgeput raakt, hebben we sterk de neiging ook onszelf als mens uit te putten! In ons maatschappelijk onderbewustzijn huist in deze eenentwintigste eeuw het voortdurend streven naar (product)maximalisatie. De enorme prestatiedruk en het streven naar al het maakbare (geluk) wat daarmee gepaard gaat, veroorzaakt inmiddels duidelijke uitputtingsverschijnselen in onze samenleving, wereldwijd. Als wij kijken naar het ‘gesloten systeem’ van, in dit geval de mens zelf, dan waken wij ervoor dat zijn talenten, potentie en drijfveren niet aan waarde verliezen, maar in de juiste vorm en balans worden ingezet. Uiteindelijk ten behoud van ons als menssoort in zijn geheel.

Meer weten? Neem contact op met Maartje Popma of Margreta Barten via info@cvinspe.nlwww.cvinspe.nl