Groene werkplek

Ben jij als circulaire ondernemer opzoek naar een groene werkplek, focus jij je op gebouw en gebied én wil jij bijdragen aan het versnellen van de transitie naar de circulaire economie? Bij C-Bèta bieden wij werkruimtes en flexwerkplekken aan voor ondernemers zoals jij. Neem snel contact met ons op!

Groene werkplek: Over C-Bèta

C-Bèta is een evenementenlocatie, werkplek en expositieruimte waar producten en ideeën uit de toekomst worden ontwikkeld. Samen met onze community willen wij de transitie naar de circulaire economie versnellen. Zo bieden wij een podium voor circulaire producten en diensten, werkplekken voor circulaire ondernemers en faciliteren en organiseren wij evenementen over de circulaire economie. Startups en scaleups krijgen bij ons de mogelijkheid om met hun circulaire product te experimenteren. De community bestaat uit partners, exposanten en huurders.

Groene werkplek: Duurzaam verbouwde loods

In de hoeve vindt je de expositieruimte,  evenementenlocatie en een deel van de flexplekken. De loods naast de hoeve is volledig duurzaam verbouwd en biedt ruimte aan 15 units met werkplekken met een oppervlakte tussen 15 m² en 32 m².  Er is een losse bedrijfsruimte met een oppervlakte van 170 m². Doordat de loods circulair is verbouwd, komen de materialen van diverse locaties in Nederland. Zo komt er hout uit het Amsterdamse bos, deuren uit het Centre Court in Den Haag en kozijnen uit het Arsenaal in Leiden. De loods voorziet in veel gemakken zoals 2 vergaderruimtes met videoconferentie mogelijkheden, pantry, productiviteitsverhogende verlichting en afgesloten parkeerplaats met mogelijkheid tot het huren van een parkeerplek.

Groene werkplek: Vlakbij Hoofddorp en Amsterdam

C-Bèta ligt vlakbij het treinstation van Hoofddorp met verbindingen naar Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het is 5 minuten fietsen en 15 minuten lopen naar het treinstation. Daarnaast ligt C-Bèta vlakbij de A4, waardoor Amsterdam in 20 autominuten te bereiken is. Het centrum van Hoofddorp ligt op 5 autominuten. C-Beta is gelegen op Schiphol Trade Park, het duurzaamste en innovatiefste business park van Europa.

Ben jij opzoek naar een groene werkplek en focus jij je als circulaire ondernemer op gebouw en gebied? Neem snel contact met ons op via e.kienhuis@sadc.nl.