Duurzame werkplek

Op zoek naar een duurzame werkplek vlakbij Amsterdam, in Hoofddorp? Bij C-Bèta kan je zowel flexwerkplekken als zelfstandige werkruimtes huren.  Ben jij een ondernemer met een focus op het verduurzamen van gebouw en gebied en ben jij op zoek naar een werkplek? Neem dan contact met ons op!

Duurzame werkplek: Over C-Bèta

C-Bèta is een circulaire ontmoetingsplek, evenementenlocatie en werkplek waar circulaire ideeën en producten worden ontwikkeld. Samen met onze community willen wij de transitie naar de circulaire economie versnellen. Dit doen wij door het organiseren en faciliteren van evenementen op het gebied van de circulaire economie, het bieden van werkplekken en werkruimte aan circulaire ondernemers en het bieden van een podium aan circulaire producten en diensten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan startups en scaleups om te experimenteren met een focus op gebouw en gebied. Onze community bestaat uit exposanten, huurders en partners.

Duurzame werkplek: Circulaire verbouwing

De zelfstandige werkruimtes bevinden zich in de loods, gelegen naast de evenementen- en expolocatie van C-Bèta. Deze loods is zo veel mogelijk circulair gerenoveerd. Zo werden kozijnen gebruikt uit het Arsenaal in Leiden, deuren uit het Centre Court in Den Haag en een tussenwand uit een loods in Schiphol-Rijk.

In de loods bieden wij 5 typen werkruimtes aan, met een oppervlakte tussen de 15 m² en 32 m². Daarnaast is er een losse bedrijfsruimte te huur van 170 m². De loods beschikt o.a. over een pantry en 2 vergaderruimtes. Op de afgesloten parkeerplaats zijn parkeerplekken te huur.

Duurzame werkplek: Locatie

C-Bèta is gelegen op het duurzaamste businesspark van Europa: Schiphol Trade Park. Het is goed te bereiken vanaf de A4, ca. 20 autominuten van Amsterdam en 5 autominuten van Hoofddorp. Treinstation Hoofddorp ligt op 15 minuten lopen en 5 minuten fietsen.

Ben jij een circulaire ondernemer met een focus op gebouw en gebied én ben jij op zoek naar een duurzame werkplek vlakbij Amsterdam, in Hoofddorp? Neem contact met ons op via e.kienhuis@sadc.nl.