Duurzaam bouwen

Focus jij je met jouw bedrijf op duurzaam bouwen en ben je opzoek naar een werkruimte dichtbij Amsterdam en Hoofddorp? In onze gloednieuwe loods bieden wij flexwerkplekken en werkruimtes aan voor innovatieve ondernemers met een focus op gebouw en gebied. Neem snel contact met ons op!

Duurzaam bouwen: Wat is C-Bèta?

C-Bèta is een ontmoetingsplek, werkplek en evenementenlocatie waar ideeën en producten van de toekomst worden ontwikkeld. Samen met community willen wij de transitie naar de circulaire economie versnellen. Wij bieden ruimte voor evenementen op het gebied van circulaire economie, werkruimte voor circulaire ondernemers en expositieruimte voor producten en ideeën van de toekomst. Daarnaast kunnen startups en scaleups bij ons experimenteren met hun product die een focus heeft op gebouw en gebied. Onze community bestaat uit partners, huurders en exposanten.

Duurzaam bouwen: circulair verbouwen

Naast de evenementen- en exporuimte bevindt zich de loods die circulair is verbouwd. In deze loods bevinden zich 5 typen werkruimtes, flexplekken en een losse bedrijfsruimte. De materialen die in de loods zijn gebruikt komen van diverse locaties, zo komen de kozijnen uit het Arsenaal in Leiden, de tussenwand uit Schiphol-Rijk en de deuren uit het Centre Court in Den Haag. De werkruimtes hebben een oppervlakte tussen de 15 m² en 32 m².  De loods is van alle gemakken voorzien, met onder andere productiviteitsverhogende verlichting, 2 vergaderruimtes met videoconferencing mogelijkheden en een afgesloten parkeerplaats waar parkeerplekken te huur zijn.

Duurzaam bouwen: Onze locatie

C-Bèta ligt op slechts 5 autominuten van Hoofddorp en 20 autominuten van Amsterdam. Treinstation Hoofddorp, met verbindingen naar Utrecht, Amsterdam en Den Haag, ligt op 15 minuten lopen en 5 minuten fietsen. C-Beta is gelegen op het meest innovatieve en duurzame business park van Europa: Schiphol Trade Park.

Richt jij je als ondernemer op duurzaam bouwen, zoek je werkruimte en wil je meewerken aan de transitie naar de circulaire economie? Neem direct contact met ons op via e.kienhuis@sadc.nl.