Circulaire werkplek

Ben jij ondernemer en opzoek naar een circulaire werkplek dichtbij Amsterdam, in Hoofddorp? Bij C-Bèta verhuren wij zowel flexwerkplekken als zelfstandige werkruimtes voor circulaire ondernemers met een focus op gebouw en gebied. Interesse? Neem snel contact met ons op!

Circulaire werkplek: Wat is C-Bèta?

C-Bèta wil de transitie naar de circulaire economie versnellen. Op onze evenementenlocatie, werkplek en ontmoetingsplek worden circulaire producten en ideeën ontwikkeld. Ook organiseren en faciliteren wij evenementen over de circulaire economie en bieden wij plek voor experimenten met een focus op gebouw en gebied.

Circulaire werkplek: Duurzame verbouwing loods

In de hoeve van C-Bèta worden de evenementen georganiseerd en bevinden zich flexwerkplekken. De loods naast de hoeve is volledig duurzaam verbouwd. Zo komen de kozijnen en deuren van het Centre Court in Den Haag, komt er hout uit het Amsterdamse bos en zijn de kozijnen hergebruikt vanuit het Arsenaal in Leiden.

In de loods bevinden zich 5 typen werkruimtes, met een oppervlakte tussen de 15 m² en 32 m². Er is een bedrijfsruimte te huur van 170 m². De loods voorziet in alle gemakken, met o.a. productiviteit verhogende verlichting, energiezuinige verwarming, een pantry en afgesloten parkeerplaats waar parkeerplekken te huur zijn.

Circulaire werkplek: Op 5 minuten van Hoofddorp

C-Bèta ligt op 5 autominuten van het centrum van Hoofddorp en 20 autominuten van Amsterdam. Het treinstation van Hoofddorp is in 15 minuten lopend te bereiken. Vanaf dit treinstation zijn verbindingen naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht. C-Bèta is gelegen op het meest innovatieve en duurzame business park van Europa: Schiphol Trade Park.

Zoek jij een circulaire werkplek, ben jij een circulaire ondernemer en focus jij je op gebouw en gebied? Neem contact met ons op via e.kienhuis@sadc.nl.