Circulair bouwen

Focus jij je als ondernemer op circulair bouwen en zoek jij een werkplek op een locatie waar de circulaire economie centraal staat? Bij C-Bèta kan je terecht voor werkruimtes en flexwerkplekken in onze gloednieuwe loods. Neem snel contact met ons op!

Circulair bouwen: Transitie circulaire economie centraal

Bij C-Bèta staat de transitie naar de circulaire economie centraal. Samen met onze partners, huurders en exposanten werken wij aan het versnellen van deze transitie. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van werkplek aan circulaire ondernemers, het faciliteren en organiseren van evenementen rondom de circulaire economie en het exposeren van circulaire diensten en producten. Ook bieden wij plek aan startups en scaleups die willen experimenteren met hun circulaire product met een focus op gebouw en gebied.

Circulair bouwen: Circulaire verbouwing loods

In de hoeve van C-Bèta worden evenementen georganiseerd en bevinden zich een deel van de flexwerkplekken. De loods die hiernaast staat is circulair verbouwd en biedt ruimte aan 5 typen werkruimtes, tussen de 15 m² en 32 m². Zo wordt er hout toegepast afkomstig uit het Amsterdamse Bos, een tussenwand uit een bestaand gebouw op Schiphol-Rijk en komen de kozijnen uit het Arsenaal in Leiden. De loods is voorzien van 2 vergaderruimtes, een pantry en afgesloten parkeerplaats met mogelijkheid om parkeerplekken te huren.

Circulair bouwen: Locatie C-Bèta

C-Bèta ligt op het meest duurzame en innovatieve business park van Europa: Schiphol Trade Park. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer: treinstation Hoofddorp ligt op 15 minuten lopen en 5 minuten fietsen. Daarnaast zijn Hoofddorp en Amsterdam goed te bereiken vanuit C-Beta, met een ligging nabij de A4.

Focus jij je als ondernemer op circulair bouwen en zoek je een flexwerkplek of werkruimte? Neem snel contact met ons op via e.kienhuis@sadc.nl.