Van Gelder

Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert en specialist is in bouwteamverband. Infrastructuur is van groot belang voor de maatschappij. Om vernieuwde infrastructuur te realiseren is een betrouwbare aannemer nodig. Een bedrijf met deskundige werknemers, die een stap extra zetten, die altijd op zoek gaan naar een betere oplossing dan de vraag. Van Gelder is de infrabouwer van Nederland en gaat, in alle bescheidenheid, maar zeker met ambitie, vertrouwd verder.

Onze producten
Wegen aanleggen, windparken van stroom voorzien, kades vervangen, tramlijnen realiseren, riolering vervangen, glasvezel leggen en verkeersinstallaties inrichten. Er is maar weinig dat Van Gelder niet doet qua infrastructuur in Nederland. Onze activiteiten bestrijken het hele infrabouwpalet op de weg, aan het spoor en in de grond. Maar ook het transport en de distributie van energie, water en data zit in ons dienstenpakket. Voor deze werkzaamheden brengen wij diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen integraal in stelling.

Wat ons uniek maakt
Duurzaamheid is geen concurrent van tijd, kwaliteit en geld. Vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, zet Van Gelder zich in om de doelstellingen uit het klimaatakkoord en energietransitie te realiseren. Daarom investeert zij in duurzaam materieel en groene innovaties. Van Gelder wil geloofwaardig duurzaam zijn. Duurzaam bezig zijn betekent lef tonen, durven én doen!

Lees meer