No Waste Decoration

No Waste decoration is een creatief bedrijf gericht op duurzaam inrichten. En met eigen atelier gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer. Hier worden de mooiste pareltjes stof en behang verzameld, gesorteerd en gecombineerd. Daarna ontworpen tot nieuwe, duurzame woonaccessoires met een verhaal. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken een belangrijk deel uit van het geheel. Kennis delen vinden we belangrijk, daarom worden er ook workshops gegeven.

Onze producten
Ons motto is: uw afval onze grondstof! We leveren op bestelling maatwerk woonaccessoires. Zoals kussens, zitzakken, poefs, wanddecoratie, slingers etc. Als aanvulling is textielbedrukking mogelijk en vertelt op die manier over een bedrijf of product. Zeer geschikt als relatiegeschenk. Onze producten hebben geen stoffig imago, maar zijn altijd passend bij de huidige trends. Daarom denken we ook graag mee in het geheel van restylen. Uitvoering van werkzaamheden behoort ook tot de optie.

Wat ons uniek maakt
No Waste decoration onderscheidt zich met unieke, circulaire woonaccessoires. Aangevuld met advies op gebied van kleur en inrichten. Met ruim 25 jaar ervaring in de interieurbranche is geen vraag te gek. En streven we ernaar oud en nieuw samen te smelten tot een uniek geheel.

http://nowastedecoration.nl