JansenbyODS

JansenbyODS levert met de Zwitserse Jansen profielen innovatieve totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels. Wij zijn een toonaangevende multi-metal distributeur en leveren een breed assortiment technische producten voor de bouw en maken deel uitvan Klöckner & Co, een wereldwijd handelsconcern. Ons hoofdkantoor in Barendrecht en onze Antwerpse vestiging bundelen voor u alle kennis van de markt op het vlak van geveltechniek. Deze kennis en jarenlange ervaring is beschikbaar voor u.

Onze producten
Rond het bewezen meest duurzame vliesgevelsysteem in staal, Jansen Viss, ontwikkelden wij een complete circulaire service om zo te komen tot lichte constructies en gevelprofielsystemen die demonteerbaar en herbruikbaar zijn omdat alle verbindingen omkeerbaar zijn. Dit zorgt voor een aanzienlijke CO2-reductie in onze keten. Het systeem wordt als totaaldienst aangeboden aan eigenaren of gebruikers van gebouwen. Het staal komt uiteindelijk terug bij de fabrikant, die er weer mee aan de slag kan.

Wat ons uniek maakt
Het hergebruikpotentieel van staal is een enorme meerwaarde in de circulaire economie. Wij hebben dit gegeven als basis gebruikt voor onze totaalservice. Ons profiel fungeert als platform waarop andere ontwerpers en bouwers eindeloos verder bouwen. Niet recyclen als je kunt hergebruiken!

http://jansenbyods.com