Hoek

Hoek is een toonaangevend hoveniers en groenvoorzieningsbedrijf met vestigingen in Voorhout (Zuid-Holland) en Ursem (Noord-Holland). Innovatie (ook op sociaal vlak) is voor ons een basisvoorwaarde voor een duurzame en leefbare omgeving. Met een gedreven team mensen realiseren wij bijzondere projecten op het gebied van boomverzorging, landschapsontwikkeling, openbaar groen, sport & recreatie, aanleg en werk- & zorgomgeving.

Onze producten
Met onze werkzaamheden verwerken én oogsten wij natuurlijke grondstoffen. Zo verwerken we, met Bollenstreekhout, boomstammen tot meubels voor binnen en buiten. Ook wordt het hout toegepast als timmerhout. Van organische reststromen uit de buurt maken we lokaal de bodemverbeteraar Bokashi. Bij de inrichting van groen planten we gewassen die voor flora en fauna van toegevoegde waarde zijn én ook te oogsten zijn als grondstof. Zo maken wij bij voorkeur producten die lokaal weer nodig zijn, denk aan isolatiemateriaal of papier gemaakt van bermgras. De cirkel rond!

Wat ons uniek maakt
Hoek onderscheidt zich met een breed pakket aan diensten gebaseerd op ruim 75 jaar aan vak ervaring. We opereren aan de hand van de kernwaarden co-creatie, innovatie en duurzaamheid. De generaties na ons zijn belangrijk en dat laten we zien in al onze beslissingen en toepassingen.

http://hoekgroen.nl