DOOR Architecten

Wij staan voor open ontwerpen, want samen kom je gewoon verder. We geloven dat een blijvend duurzaam resultaat groeit door collectieve ontwikkeling. Dat uit zich in heldere architectuur, mooie ruimtes en fijne stedenbouw.

We houden van aanpakken. We denken breder dan het ruimtelijke en ontwerpen een innovatief proces, waarin andere expertises actief worden verbonden. Onze kracht? Sterke strategieën én een eenvoudige eerste stap.

Ons PIT lab is zo’n stap. In de Tuin van BRET ontwikkelden we onze eigen circulaire huisvesting en ontmoetingsplek op Sloterdijk. Gevraagd en ongevraagd benoemen en benutten we kansen voor de circulaire economie. Altijd, in elk project.

Natuurlijk werken we met BIM. Gedurende de gehele levensduur van een gebouw wordt BIM ingezet als driedimensionaal communicatiemiddel met bewoner, gebruiker, gemeente, bouwer, opdrachtgever en de belanghebbenden van de toekomst.

Wij zijn een hecht team van vakmensen, die doen waar ze van houden en goed in zijn! Opgericht in 2014 door Karin Dorrepaal en Saskia Oranje.

DOORarchitecten.nl